Archive for the 'Herman' Category

Uppdatering

Vi har varit dåliga på att blogga. Tiden har helt enkelt gått åt till annat. Nu börjar vi få fason på vårt hem, och nånstans känns det viktigast just nu, men här kommer de senaste veckorna i bilder…

Hildur och mamma har varit ordentligt förkylda. Förkyld Hildur är ledsen och klängig Hildur.

img_5208-small

Vi vårstädade lite i stugan (vår = haha) och gick en promenad till sjön. Världens argaste orm var också ute på vårpromenad. Ni vet hur alla säger att ormar är räddare än vi osv. Inte denna! När vi närmade oss kröp den ihop och väste åt oss! Höll på att kissa ner mig!

img_5222-small img_5226-small img_5230-small img_5232-small

Hildur har lekt med Herman (som också snart fyller 1)

img_5249-small

I helgen har vi varit på barnmässan (idiotiskt med en 1-åring!), besökt barnklädesbasar på Hammarö, hälsat på Tyra och Leo. Mer kalas blir det i eftermiddag.

img_5255-small img_5257-small

23 veckor

Hildur badar och gillar det skarpt. Hon har verkat väldigt skeptisk förut men värmen har nog bidragit till glädjen att bli blöt. Här badas det i Vänern, men baljan ute i skuggan går lika bra. Vill också berätta att hon nu sitter ganska långa stunder helt själv! Det bara hände: från fällkniv till rakryggad i princip över en natt!

Min randiga kompis Herman

Hildurs randiga kompis har nu fått ett namn och hälsat på oss på Sörudden. Idag hade vi grillkalas. Det grillades hamburgare och åts smulpaj. Hildur och Herman är nästan lika stora nu, fast Hildur är lite rundare. Fast rundast var nog Jessica som ska få en liten snosis om några veckor. Ska bli sååå spännande med ännu en liten kompis.

Dessutom såg vi två älgar nere på åkern. Ja, se livet på landet är så exotiskt. Inte lika spännande är att ormarna vaknat till liv och begränsat mina och Hildurs dagliga promenader. Det frestar på att långpromenera med hjärtat i halsgropen så vi håller oss mest hemma…

Ny randig kompis

Idag har vi varit och hälsat på Hildurs nya kompis som vi kallar “Olle” tills han får ett riktigt namn.