Monthly Archive for April, 2008

Sova är skönt

I natt har Hildur slagit nytt sömnrekord sex och en halvtimmes sömn i sin egen säng.

10 veckor

Hon är så vacker och stor och stark att jag blir helt tårögd! Hon skrattar och myser mest hela tiden. Det är underbart att titta på henne när hon ligger i gymet och pratar med sin spegelbild! Vi har varit på babymassage, men Hildur verkar inte tycka att det är så kul. Det är roligare att titta på de andra barnen. Och om man jämför henne med de andra är hon sötast och bäst! Idag stod hon upp och pratade med de andra när de kom in. Att hon sedan skrek på mattan vid massagen är en annan femma. Det behöver vi inte prata högt om… Läste att man ska älska sina barn FÖR sina brister, inte trots sina brister. Ligger väl någonting i det.

Fisk

Idag har pappa och farfar varit ute och fiskat och fått denna bamsegädda.

9 veckor

När man är så stor ska man väl inte somna mitt i maten.

Hildur har insett att det där med sömn är ganska skönt. Hon somnade mitt på frukostbordet och även på skötbordet. Denna veckan har hon också insett att nappen inte är så dum. Och den hjälper henne att varva ner! Nu kan man lägga henne vaken och få henne att somna in. Skönt! Hon sover också längre stunder i sängen på natten eftersom jag kan få henne att somna om med nappen och inte behöver amma henne hela tiden. Däremot har hon börjat vakna i bilen och skrika hysteriskt! Har fått ställa in besök under veckan för att hon skrikit sig hysteriskt i baksätet hur många fina sånger jag än sjunger! Hilfe! Det hoppas jag att hon slutar med snarast!

Flytt

I helgen har vi flyttat och Hildur har nu fått en egen säng att sova i, den har hon utnyttjat sporadiskt 3 min första natten 3 timmar andra natten.

Hildur låg mest och softade på soffan medans vi flyttade.

Nya skor

Så här glad blir man när man får nya skor av morbror Jonas och Catherine.

Ny randig kompis

Idag har vi varit och hälsat på Hildurs nya kompis som vi kallar “Olle” tills han får ett riktigt namn.

8 veckor

Eller 2 månader, när slutar man räkna veckor?

2 månader

Hildur är väldigt stark. Det var länge sedan vi behövde stötta huvudet på henne, bara när hon är trött! Lite skorv i ögonbrynen gör henne mysitskt orange. Vi har fått MVG i betyg av barnläkaren på 2-månaders kollen. Vi har ju varit lite trötta och oroliga för henne eftersom hon skriker så himla mycket, men idag charmade hon både läkaren och sköterskan. Det är vår tjej det!

Stark

Nu börjar Hildur bli stark i nacken och kan hålla upp huvudet riktigt bra när hon ligger på mage.

Toker

Köpte en ny mössa idag som gjorde henne väldigt lik Toker.

Toker