Monthly Archive for September, 2008

Ny leksak och nytt pyssel

Vi var på IKEA i söndags och Hildur fick plastklossar som man bygger ett torn av. Det är roligt att välta dem och att slå dem mot varandra är ännu roligare!

Vi köpte också ramar till alla bilder vi förstorat. Hårdsatsar på IKEAs serie RIBBA. Nu saknar vi bara väggar att sätta upp bilderna på. Någon som har ett hus i västra Karlstad till salu?

 

Vikt och längd

Hildur är snart 32 veckor – lite drygt 7 månader. Tänkte mig iväg till BVC i torsdags för vägning och mätning men förkylningen satte stopp för det. Så vi har lekt BVC hemma.

Hildur väger ca. 8500 g och är 69 cm lång.

Plötsligt händer det!

Tyvärr har vi inte vunnit miljoner på triss, eller hittat ett hus, men efter mycket övande och hjälp av mamma och pappa kom Hildur på hur man gör. Nu kan hon resa sig själv i sängen! Hurra! Fast farligt samtidigt. Idag har hon också lyckats störta ur sängen och landa i grodställning och välta ner med huvudet i ett hål i trädgården. Som tur är verkar inget göra särskilt ont… Vi hinner inte riktigt med i lillans tempo – dags att ligga i hårdträning för oss också.

Trädgården

Skördefest i trädgården. Den här squashen är nog inte så god att äta, men monstruöst rolig!

Äntligen blommar stockrosen (Alcea rosea L)

Älskar..

..älskar inte.

Pyssel

Jag ville bara visa världen att jag minsann också kan pyssla. Saken är väl den att jag inte riktigt hinner/orkar så mycket som jag skulle vilja. Har i alla fall börjat med Hildurs bebisalbum. Fick hem en tjock bunt foton idag också, så nu är det bara att fylla de tomma sidorna – jag tänker göra ett eget, eftersom jag inte kunde hitta något färdigt som passade.

31 veckor

Idag har det varit en underbar höstdag på sörudden som tillbringats ute med att städa bort sommaren från tomten.

7 månader

Fast egentligen 7 månader och 2 dagar. 7-månaders dagen var vi på vift och glömde fota, men här har ni några snygga bilder på tjejen idag. Glad i ny klänning från farmor, med vintermössa inköpt av mamma (som förövrigt måste varit berusad när hon valde storlek på vinteroverall – ska bytas imorgon) och med en god böna att tugga på medan vällingen står på spisen.

     

          

 

Nya kläder

       

När vi var i Göteborg förra veckan shoppade jag lite på Zara. Bland annat dessa trendiga manchesterbyxor och en blommig top. Håll utkik efter fler snygga, nya plagg… (ok, så mycket handlade jag inte…)

 

Kvällsdopp

Idag fick Hildur ta sitt kvällsdopp i eftervärmen i badkaret! Lite skeptisk först, men sedan rockade hon loss!