Monthly Archive for October, 2008

Namnsdag

Idag har Hildur sin första namnsdag. Vi firar Elsa. Hildur fick en fiiin och stooor present av pappa.

Tyvärr fick jag inte någon bild på Hildur och gåvagnen, eftersom Hildur tyckte det var lite läskigt och ville hålla handen!

Hårt arbete på berget

Kusinerna har slitit hårt för att få planket färdigt. Nu hanns inte så mycket med som man tänkt sig, men det är knappast Hildur och Anna-Lisas fel.

Stefan, kan vi hjälpa dig?

  

Det gäller att vara koncentrerad när man bygger!

Så här långt hann vi idag.

    

Tjejerna hann med att leka lite och äta 3-rätters hos farmor och farfar.

35 veckor

Lekhumör

Hildur är på strålande lekhumör nu när Anna-Lisa är här, hon har även inspirerat Hildur att krypa iväg på egna upptäcktsfärder i det stora rummet.

Kusinen är tillbaka

Idag kom kusin Anna-Lisa tillbaka till berget för ett besök över helgen, vilket har gjort Hildur väldigt glad. Hon följer Anna-Lisa i hasorna vilket inte alltid uppskattas av storkusinen.

Solig höst – 34 härliga veckor

 

En härlig dag ute i trädgården. Barr = gott, jord = gott, purjo = gott, persilja = gott, ja det mesta i naturen smakar finfint!

Finbesök

Tvillingarna Axel och Elsa och deras föräldrar fick finbesök av Hildur i lördags. Vi var ute och kollade till deras husbygge. Vi är INTE avundsjuka! Vi vill INTE hitta någon egen stans att bo! Hildur vill INTE ha ett eget rum! Hildurs föräldrar vill INTE sova i lugn och ro! Osv. Ja, ni fattar!

Ny pynamas på 8-månaders dagen

Fick tips om fördelarna med tvådelad nattdräkt. Den är ju lite stor än, men det går utmärkt att leka tittut med den. Bara så att ni vet.

Snos med världens bästaste Hildur!

 

Jag vill upp!

    

Som sagt, Hildur kan nu krypa och under helgen har hon förfinat konsten och tar sig fram mer eller mindre obehindrat.

Men även om Hildur tar sig fram på alla fyra, vill hon helst stå och gå. Hon har börjat resa sig mot fler saken än bara i sängen och snart är hon en livsfara!

Uppdatering

Grattis Hildur 8 månader!

Vi har varit dåliga på att lägga in bilder – det kommer under helgen!

Kan bara tillägga att Hilur sover bättre igen och kryper snabbt som… nja, inte blixten, men som en kopparorm. Snabbt om det behövs, men annars lite sävligt, så förstår ni vad jag menar!