Monthly Archive for December, 2008

Julafton

Nu har julen passerat och vi närmar oss ett nytt år.

Den där tomten var allt lite läskig

God Jul..

.. på Er alla.

10-månaders koll

Hon charmade tydligen nya BVC-tanten ordentligt. Kul! Busade och pratade och var duktig. Pärlan väger nu 9325 g och är 73 cm lång. En riktig praktbebis! Såklart!

Uppackat varé här!

Ja, det roligaste med att flytta är allt spännande man hittar i länge sedan glömda kartonger. Mamma har en imponerande öron-samling!

Pasta!

Smask!

Hildurs nya rum…

Välkomna in till mig!

 

 

 

 

 

Min säng, och en fin hylla med leksaksbackar.

  

Va?! Ska ni redan gå? Kom tillbaka!

Lussefika

blev det kanske inte så mycket! Vi rev en vägg och slet upp mattan i hallen, men Hildur var i alla fall klädd i tomtedräkt…

En hjälpande hand…

… men jag vet inte hur mycket hjälp hon faktiskt var. Fint golv får vi inlagt i alla fall. Tack farfar.

Snö

Det är så fint med mycket snö och egen trädgård med stora snötyngda träd. Inte så kul att bara sitta i snön dock. Hildur kanske skulle kunna få sin julklapp lite tidigare mormor?

Nytt hem!

Det lilla flyttlasset gick i onsdags och det stora går imorgon. Mamma och pappa härjar för fullt, men vi hinner allt med att mysa med Hildisen också. Vi har bland annat invingt det fina curryfärgade badkaret.

  

Dessutom bjöds det på pannkakor med hallon och vispgrädde till kvällsmat – GOTT SOM TUSAN tyckte Hildur! Hon åt själv, och INGET hamnade på golvet – det ser inte så ut, men ALLT hamnde till slut i Hildurs inte så lilla mage.