Monthly Archive for March, 2009

Mariebergsskogen

Hildur och pappa var i Mariebergsskogen idag. Hildur och jag var där med mormor för några veckor sedan. Vi är rörande överens om att det är ett toppenställe! Fint, massa nya lekplatser och roliga djur både inne och ute. Ser verkligen fram emot att tillbringa härliga vårdagar i parken med matsäck och kompisar!

Hänga tvätt

Jag tvättar och hänger tvätt, och Hildur river ner. Fast igår hittade hon in i torkskåpet…

img_5272-small

Söndag

I söndags firade vi mammas kusin. Innan hann vi med att packa upp våra böcker och få in dem i våra nyinköpta Billy. Som ni ser är Hildur väldigt fascinerad av mössor av alla de slag.

Uppdatering

Vi har varit dåliga på att blogga. Tiden har helt enkelt gått åt till annat. Nu börjar vi få fason på vårt hem, och nånstans känns det viktigast just nu, men här kommer de senaste veckorna i bilder…

Hildur och mamma har varit ordentligt förkylda. Förkyld Hildur är ledsen och klängig Hildur.

img_5208-small

Vi vårstädade lite i stugan (vår = haha) och gick en promenad till sjön. Världens argaste orm var också ute på vårpromenad. Ni vet hur alla säger att ormar är räddare än vi osv. Inte denna! När vi närmade oss kröp den ihop och väste åt oss! Höll på att kissa ner mig!

img_5222-small img_5226-small img_5230-small img_5232-small

Hildur har lekt med Herman (som också snart fyller 1)

img_5249-small

I helgen har vi varit på barnmässan (idiotiskt med en 1-åring!), besökt barnklädesbasar på Hammarö, hälsat på Tyra och Leo. Mer kalas blir det i eftermiddag.

img_5255-small img_5257-small

Vår

Är det inte lite vår i luften? Det tycker Hildur iallafall som har fått en ny och fin vårjacka av mamma.

384 385

Papp och plast

Här har ni en av anledningarna till att det har varit dåligt med uppdateringar på sistone, vårat hem har varit insvept i plast och papp för ommålning.

364 365

Hildur var mest rädd för all plast och papp så vi har försökt att hålla oss borta på dagarna.

Kalas hos bästisen

Hildurs bästis Elias fyller år exakt en vecka efter Hildur, och bor nästan granne. Idag var det stort kalas!

Promenad med dockan

Hildur har fått en ny docka. Vi var lite emot traditionella dockor, men efter att Hildur vid flera tillfällen visat ett extremt stort intresse för plastiga dockor med ögon man kan peta i så fick hon en egen. Och vad ska man göra med dockor om inte gå runt med dem i vagnen. Roligt tycker Hildur, men om vagnen kör fast (vilket den gör HELA tiden) blir hon ARG!