Monthly Archive for April, 2009

Fotosession

I helgen hade vi besök av Daniel från Nordqvist Fotoblogg, hans uppdrag var att försöka ta lite bilder på Hildur, vilket inte var helt enkelt då barnet inte var så suget på att stå still. Här kommer ett smakprov av dom 200 kort som togs.

dsc_3716_ps_1000-small

Påskhelgen

Helgen började lite dimmigt och grått, och med mamma hemma i sängen med en mini-släng av magsjuka. Hildur och kusinen började bekanta sig igen.

img_5312-smallimg_5324-small

Det fanns mycket att upptäcka i jorden. Hildur har ätit enorma mängder jord i helgen. Av någon anledning lär hon sig inte att det inte går att äta. Kan det ha att göra med att hon bara är 1?

img_5326-small

Helgen fortsatte i samma anda, med tjejernas otroliga upptäckarglädje. Vi har varit ute precis hela helgen. Huggormsbesök hade vi också på baksidan.

img_5348-small

img_5345-small img_5358-smallimg_5349-small

Vi gick en promenad ner till sjön. Hildur blev arg för att hon inte fick bada, men det gick över när de upptäckte en grushög…

img_5363-small img_5362-small

img_5375-small

Kram och hej då tills vi ses igen!

img_5367-small

Glad Påsk

img_5334-small img_5333-small

Magsjuk

I helgen har Hildur varit däckad av magsjuka. Hon var endast vaken 5-6 timmar på hela helgen och allt som hon fick i sig kom lika snabbt upp, eftersom Hildur hade trillat av fotograferingsbordet på öppna förskolan under veckan och ingen i våran umgängeskrets varit magsjuk blev vi lite oroliga och kontaktade sjukvårdsupplysningen, dom tyckte att vi genast skulle uppsöka akuten.

dsc00006-small

Väl på akuten  fick vi sitta och vänta i över 4 timmar innan vi fick hjälp och sedan ytligare 3 timmar innan vi blev hemskickade med diagnosen magvirus, dropp övervägdes men hennes värden var okej.

Vi fick iallafall ett ordentligt städat hem efter helgen då Hildur hade kräkts ner det mesta sängar, soffa och bil.

Egen gård

Vad underbart härligt med egen gård!

På förmiddagen var vi på Öppnis med Elias. Fotografen var där och tog fina bilder. Å och jag ville få en kompisbild på barnen, men det slutade med att Hildur störtade på huvudet ner från det fårskinnstäckta bordet… Stackars smulan. Det där lilla huvudet får vara med om en hel del.

Efter middagsluren tog vi en stund ute i solen på gården. Mellisen hade Hildur med sig. Det är blött och härligt på gräsmattan, men nu blommar det i rabatterna!