Monthly Archive for May, 2009

Inte vilka plasttofflor som helst…

Bara det bästa är gott nog! Så sant som det är sagt.

Jag kämpar för att inte vara fåfäng och köpa onödiga dyra prylar till kärleksbarnet, men ibland vill ödet annorlunda. Så, i min billigt-duger-och-jämställt=blått-anda köpte jag billighetstofflor till Lillfisen. Men Lillfisen har tjocka Andersson-fötter så de klämde. Då tog morfar saken i egna händer och köpte ett par Crocs till Hildur. Ett par urfina blåa Crocs! Puss!

img_5529-small

Och ja – Hildur provar trosorna hon fick av mormor i påskägget… (Tilläggas bör att hon “rymde” iväg ut på gatan i ovan sedda utstyrsel. Grannarna måste ju undra vad vi är för några.)

Sandlåda

Idag kom farfar med en sandlåda men det var något som fattades!

img_5539-small

Så ja nu  blev det lite roligare.

img_5543-small

Mariebergsskogen igen

Nu har vi varit i Mariebergsskogen ännu engång, denna gång var det lite extra roligt tyckte iallafall jag, för det hade fötts massa söta djurungar som minigrisar, kycklingar och lamm.

Hemresan  blev jobbig för det lilla livet.


Skutberget

Förra veckan tog jag och Hildur en cykeltur till skutberget, där vi bland annat pluppade sten, tittade på anden och käkade vass.

Dockvagnen

Hildur är väldigt förtjust i den nya dockvagnen. Den är lite för stor vilket kan framkalla hennes vrede.
img_5487-small img_5496-small img_5499-small

Loppisfynd

Dagens loppisfynd.

img_5495-small

Lek hemma i stan

Det går utmärkt att leka på Hultsberg också. Häromdagen gick vill till lekparken runt hörnet. Det tog sin lilla tid, men väl där fanns sand och gungor.

Stugan

Förra helgen tillbringades i stugan. Vi vårbrukade och invigde Hildurs resesäng. Hon sov lika bra (läs dåligt) i den som hemma.
Hildur trivdes i skogen och gick på massa små upptäcktsfärder och sprang nerför berget!

img_5477

Mamma hemma

Vi har legat lite lågt – har väl haft fullt upp helt enkelt. Plus att mamma hade kameran med till Tyskland. Men nu är hon hemma igen.

img_5471

Och allt är väl tillbaka till det normala… Vad som nu kan sägas vara normalt.