Monthly Archive for May, 2010

En lugn helg i hängmattan

IMG_6883 (Medium)

Linköping och Kolmården

I helgen var vi på en liten minisemester till Linköping för att äta glass på Bosses och till Kolmården för att hälsa på Lilleskutt.

Friska Hildur

I dag var dagis stängt så då tyckte pappa att Hildur skulle orientera! Vi började med att åka och hämtade en karta för Friska Karlstad sedan började jakten på pinnarna.
IMG_6814 (Medium)
Innan dagen var slut hade vi hittat nio pinnar.

Anna-Lisa was here

I helgen kom äntligen kusinen på besök. Hildur och Anna-Lisa har inte setts sedan i oktober och vilket underbart återseende det var! Vi hade laddat LÄÄÄNGE här hemma; snart kommer Anna-Lisa, din kusiiiin, som om Hildur vet vad det är… Sist vi sågs var det ganska mycket bråk och gråt, men nu – som de har lekt! De har verkligen lekt – Anna-Lisa har dikterat lekar: “Kom Hildur så leker vi…” och Hildur har storögt suttit bredvid och lekt hon med. Hildur har busat – sjungit – berättat historier och desperat försökt få Anna-Lisa med på hyss! Det har inte gått så bra, men hon verkade glad ändå! Så här glad, busig och självständig har vi inte sett Hildur förut! Tur att kusinen snart kommer på besök igen!

Sjön

IMG_6805_sv (Medium)

Gungeligung

Hildur har efter många försök börjat uppskatta att gunga. Detta fick mormor att genast åka iväg och köpa en gungställning, Tack! Vi passade även på att uppdatera gungan i stugan.

Valborgshelg

I helgen har vi varit i stugan, bakat och hälsat på i Hildurs skolskog.