Monthly Archive for May, 2011

Våra dagar i bilder

Lek och bus hemma

Orrleken

Sommarfin

Impressionistiskt mästerverk

Missnöjd är bara förnamnet! Mamma får INTE laga mat – bara bära Iris.

Jag kan resa på mig!

Påminnelse

Till en slarvig mamma vill jag påminna om att Iris första tand nu spruckit igenom. Igår reste hon sig för första gången upp, i badkaret (farligt) och fick sitt nackhår trimmat i en snygg page.

Kryper gör hon också, men bara några steg i taget, sedan sätter hon sig och vilar och skriker lite.

Ja, det var nog det jag ville påminna mig om just nu…

Hemstickat

Med tanke på tidigare inlägg om mina fantastiska hantverks-skills så vill jag vara tydlig med att i detta fall är det Iris farmor som ska ha all ära! Hon är verkligen jätteduktig! Och snabb!

Lilla Vitsippan

Om att älska ett barn

Det där med kärlek är svårt att förklara – det liksom bara känns. Det liksom bara finns. Det liksom bara får en att göra sådant här med sina bara små händer…

Alltså, sy en vitsippsdräkt till förskolans dag imorgon…

Och det som är grejen är att alla ni som känner Hildur förstår ju att hon inte kommer vilja använda den när det väl är dags, men gjort är gjort. Och kärleken är oändlig!

Bus med Lillsmulan

Härligt blå ögon och trendig syntlugg…

Om att cykla…

… fast inte baklänges!

Idag har det varit “Baklängesdag” på Hildurs förskola. Den som är intresserad hittar klippet på Värmlandsnytts hemsida. Hildur spatserar baklänges som om hon aldrig gjort annat. Hemma förberedde vi oss såhär:

Dagen till ära invigde vi den nyinhandlade cykelkärran/barnvagnen. Hildur ser STOR ut och Iris dinglar som en liten en, men tillsammans hade de det ganska mysigt.

Liseberg

Första söndagen i maj tog jag med mig Hildur till Liseberg. Tågbiljett var inhandlad och matsäcken packad – humöret på topp!

Tyvärr blev tåget inställt – tack SJ – så mamman fick köra bil, men kul hade vi. Bara Mamman och Hildur (och morbror Linus och hans Sofie, men de räknas inte)