Monthly Archive for September, 2011

Äh, det är så här…

I tisdags opererade Hildur bort polyper och halva halsmandlarna! Hon var superduktig!

Det finns inga bildbevis på den lilla bleka förskrämda flickan i operationsnattlinne, eller den oroliga mamman i gröna scrubs. Eller på den ledsna, förvirrade tjej som vaknade ur narkosen med smärtor i halsen… Och tur är väl det!

Däremot har samma tjej visat sig vara precis som vanligt efter ingreppet. Efter det där första uppvaket med ont och förvirring somnade hon om i mammas famn och sov två timmar till. När hon då vaknade var allt som vanligt! Sedan har det varit full rulle. Härligt!

Vi märker att operationen var lyckad eftersom vi inte längre kan höra hennes snarkningar ut i hallen – hon snarkar faktiskt inte alls längre…

Förra fredagen var den andra sjuklingen på återbesök på ortopeden. Eftersom de tabbat sig och glömt boka röntgen fick pappa och Iris skynda till akutröntgen. Sedan glömde nog otropedläkaren ringa, så en vecka senare, efter påminnelse från nyfiken mamma, fick vi då det efterlängtade samtalet på torsdag eftermiddag. Iris höfter ser helt normala ut. Hon är friskförklarad och skenan är ett minne blott!

Det är en sån otrolig lättnad (även om det fungerat oväntat bra med skenan)!!!

Nu sover den lilla damen gott på mage med en nyfunnen frihet. Den synen får ni föreställa er – för inte tänker jag störa med en fotoblixt i natten!

Hurra för våra små härliga A-barn!

Regn kan också vara kul

Tidiga morgnar

Hemmasöndag…

Uppe med tuppen som vanligt – klädda, friserade och i lektagen långt innan pappan vaknade till liv!

Gustavsvik

Badhussöndag… För ett år sedan väntade vi in Iris med ett besök på badhuset i Örebro – i år fick hon vara med och busa själv. Vansinnigt roligt tyckte hon – nöjda tjejer båda två!