Sommar utan semester…

IMG_6963 (Medium)

Kameran gick sönder mitt i säsongen och tjocka mamman väntar fortfarande på semester… Vi har haft en härlig sommar Hildur och mamma här på solsäkra Hultsberg – en del bad, en del lek och en hel del middagsvila. Nu längtar vi efter att pappa ska gå på sin välförtjänta ledighet och med en ny kamera hoppas vi kunna uppdatera oftare. I alla fall så lever vi och mår bra. Nedräkningen mot lillasyskonet har börjat på allvar och till och med en kombi har inhandlats – det ni! Med den planerar vi en sista utflykt med bara Hildur innan det är slut på friden.

2 Responses to “Sommar utan semester…”


  • Shit, pommes frites! Vad skoj! Vad blev det för kärra? Vill ni ta en sväng förbi Stabbis någon dag? KRAM

  • Åååå va fin och go hon är Hildur! Kombi det va grejer det! :) Va blidde det för en? Funderar på om vi kan få komma förbi på fika någon dag, vi har en liten giraff som längtar hem 😉
    Kram

Comments are currently closed.