21 veckor

Idag har vi mest myst och nakenfisat. Hildur däckade på golvet och för alla känsliga (och okänsliga!) tittare har vi censurerat med hjälp av en handduk!

     

Om ni är intresserade kan jag stolt berätta att jag lyckats med mina nattningsrutiner. Vi äter gröt vid 18, “badar” och på med pyjamas, ammar lite i sängen, läser saga och sjunger lite. Sedan somnar Hildur för natten mellan 19.30-20! Så det så! Fast jag förstår ju att det är övergående och att det faktum att jag skryter i sig betyder att hon vaknar vilken sekund som helst, men en lite stund kan man väl få vara nöjd!

Idag har hon också ätit sin första riktiga lunch – potatis, morot och lammfärs med färska örter – allt omsorgsfullt tillrett och puréat av mamsen! Smask! Fast pappa vågade inte smaka – han hävdade att han faktiskt är vuxen och får äta vad han vill (= ostbågar)

1 Response to “21 veckor”


  • Sikken duktig kicka! Och nu pratar jag inte om lillan, vi vet ju alla redan att hon är exemplarisk! Tihi… Duktig mamms ska det vara! Hihi.. underbar bild på lilla däckade H!

Comments are currently closed.