Pyssel

Jag ville bara visa världen att jag minsann också kan pyssla. Saken är väl den att jag inte riktigt hinner/orkar så mycket som jag skulle vilja. Har i alla fall börjat med Hildurs bebisalbum. Fick hem en tjock bunt foton idag också, så nu är det bara att fylla de tomma sidorna – jag tänker göra ett eget, eftersom jag inte kunde hitta något färdigt som passade.

4 Responses to “Pyssel”


  • Vilket fint! Nästan roligare och göra ett eget än och köpa färdigt. Tack för idén, vi har kollat lite när vi halkat in i bebisbutiker, men inte hittat nåt som känts ok.
    Fast frågan är om jag borde ta mig an ett sånt projekt? Inte ens kommit igång med framkallningen av bilderna och pysslet med album och tackkort efter bröllopet än.. eehh!

  • Vad fint du gjort! Själv har jag påbörjat ett eget album till Melker och det är SUPERKUL! En kompis till mig scrapbookar mycket och hon köper billiga grejer på Tiimari och Kontorab, men de affärerna finns inte i Karlstad… Jag var till Västerås sist jag var hemma för att inhandla lite prylar – är man knäpp så är man *s* Lycka till med albumet! Kram

  • Jättefint! En annan har köpt ett färdig! hihi.. men såklart ska det pimpas! Hi, and welcome to PIMP MY ALBUM! *fniss*

  • Ser ut som en lagom ambitionsnivå för en monsterfröken! Ses den 10:e!? Kramar till er, Maria

Comments are currently closed.