Plötsligt händer det!

Tyvärr har vi inte vunnit miljoner på triss, eller hittat ett hus, men efter mycket övande och hjälp av mamma och pappa kom Hildur på hur man gör. Nu kan hon resa sig själv i sängen! Hurra! Fast farligt samtidigt. Idag har hon också lyckats störta ur sängen och landa i grodställning och välta ner med huvudet i ett hål i trädgården. Som tur är verkar inget göra särskilt ont… Vi hinner inte riktigt med i lillans tempo – dags att ligga i hårdträning för oss också.

2 Responses to “Plötsligt händer det!”


  • Vad häftigt med alla framsteg som görs av de små! Tänk att de oftast knäcker koderna helt själva! Undrar vad Hildur hittar på härnäst…?

  • Världens duktigaste Hildur!!! kanske dags för mamma och pappa att sänka sängen till max, fylla igen alla hålor och vakta efter friare! 😉

Comments are currently closed.