Nytt hem!

Det lilla flyttlasset gick i onsdags och det stora går imorgon. Mamma och pappa härjar för fullt, men vi hinner allt med att mysa med Hildisen också. Vi har bland annat invingt det fina curryfärgade badkaret.

  

Dessutom bjöds det på pannkakor med hallon och vispgrädde till kvällsmat – GOTT SOM TUSAN tyckte Hildur! Hon åt själv, och INGET hamnade på golvet – det ser inte så ut, men ALLT hamnde till slut i Hildurs inte så lilla mage.

2 Responses to “Nytt hem!”


 • Vafan har ni köpt hus? Jag hänger inte med alls nuförtiden och förlåt att jag svär på Hildurs blogg, men förr eller senare kommer hon lära sej det ändå :) kram

 • Hallo.. svarar här på hildurs sida, hoppas det är ok 😉
  Jo det va rätt jobbigt och blev lite orolig/stressad.. men det gick ju bra! :) Praliner är jag enormt sugen på, ska införskaffas inför soffläge from nästa vecka 😉 Ska ju ta det lugnt under julen, om allt går som det ska med artikeln vi skriver.
  Tyvärr är vi/jag inte hemma på måndag, måste till Örebro och klappa ihop artikeln, men en annan dag ses jag gärna om ni har tid? Kanske kan få ta sig en kik på villan/ert nya hem? :)

  visste att ni visste 😉 förstodd att ni ville hålla det för er själva, hade dock på känn att det va en hildur som skulle komma! 😉
  Vi håller på och smälter “beskedet” nu, men visst det står nog skrivit i pannan på oss när någon frågar, haha..
  jag hade det dock på känn 😉 så man är ju inte “chockad”.. 😉

Comments are currently closed.