Snö och sånt

Ja, alla med småbarn verkar per automatik bli bajsfixerade, men vi gör faktiskt andra saker också! Som i måndags när det snöade…

 

Först åkte vi pulka. Det gick inte så bra. Vi förstår inte alla som gillar pulka! Pulka och blötsnö går inte ihop – halva uppfarten satt fast under pulkan innan vi ens hann av gården. Sedan hann de precis ploga fram allt vasst grus på gångvägen. Men det var faktiskt bättre glid på grus än på snö…

Vi tog oss till slut fram till lekparken där vi åt lite snö och gungade.

När vi kom hem fick mamma sätta igång oh skotta – vi har en del uppfart… Jag överraskade pappa med att skotta ALL uppfart och HELA garageuppfarten och en gång till altanen. Svettigt! Sedan byggde jag en snölykta utanför entrén som jag och Hildur tände ljus i strax innan pappa skulle komma hem. Allt för att imponera. Det första han säger när han kliver in är: har lyktan rasat? Ja, det hade den… Bittert!

Men härligt med riktigt vinterväder och lite uteaktiviteter.

3 Responses to “Snö och sånt”


Comments are currently closed.