Midsommarhelgen

Helgen har kantats av både glädje och sjukdom.
Vi började med att göra oss midsommarfina – inga blommor i håret dock…
picture-240-small picture-244-small

Vi firade med kompisar på Hammarö och vädret var finare än väntat.
picture-245-small

Efter lunch och sovande barn åkte vi till Bomstad för traditionellt firande – lite kallt, några droppar regn och ganska trist.
picture-247-small picture-251-small

Efter lite dans åkte vi tillbaka till Hammarö och grillade. Vid strax efter 20 sov alla barn och vi vuxna hade en jättetrevlig kväll. Hildur vaknade vid midnatt och avslutade midsommarfirandet med att tok-kräkas på värdarna vardagsrumsgolv. Då åkte vi hem. Hildur somnade om direkt vi kom hem och sov hela natten – ingen magsjuka alltså.

På midsommardagen var Hildur lite febrig och gnällig och vi gjorde en utflykt till Munkfors och Lars Lerin museet. Det gick bra och Hildur sov hela bilresan dit och hem. Väl där var hon mer intresserad av var mamma var än något annat. Mammig är en underdrift om man vill beskriva senaste veckan med Hildur.
>picture-253-small<picture-252-small picture-256-small

I natt vaknade Hildur jätteledsen vid 4 på morgonen med hög feber och kräktes över mamma när hon fick komma upp i famnen. Efter lite tvagning, värkmedicin och välling somnade vi om i stora sängen och där sov Hildur till 10.20… Idag har hon mått mycket bättre och en tand i nederkäken och en kindtand är på väg fram. Anledningen till det påfrestande humöret under veckan? Hoppas! I eftermiddag har Hildur fått bada i minipoolen och faktiskt befunnit sig flera meter från mamma vid flera tillfällen. Hurra – tjejen är på väg tillbaka! Och nu vill hon absolut inte sova!

1 Response to “Midsommarhelgen”


  • Va fina bilder och va stor hon har blivit! Det går undan.. Hoppas att ni har det bra i värmen! Kram från oss!

Comments are currently closed.