3 månader / 13 veckor

Solen skiner med sin frånvaro på Hildurs 3-månaders dag! Snö på 17 maj? Vad är det frågan om?

Till råga på allt behaga mamman att lämna Sörudden för lite shopping på Bergvik. Detta resulterade i en sur Hildur som inte åt på över 4 timmar. Fast hon verkade inte ta någon skada av det. Bara hon fick varva ner med lite sömn i vagnen så blev hon glad igen. Sedan kom ju mamman hem igen…

Idag är hon 13 veckor och vi firade med en ordentlig sovmorgon så som bara mamma och Hildur kan. Pappa antydde att vi kanske skulle sova tidigare på kvällen istället, men vi kan inte alls förstå vad han menar! Att morna och mysa i sängen är ju det bästa som finns – och det är ju inte så att vi är fullbokade på mornarna direkt. Som tur är!

0 Responses to “3 månader / 13 veckor”


Comments are currently closed.