Lucia

Nu är ljusets högtid förbi för denna gången. Firandet började på dagis fredag 11/12 kl. 07.00. Vilka sötnosar! Hildur klarade nästan hela Luciatåget utan att upptäcka mamma som gömt sig i publiken – men rätt var det var hördes “där är min mamma – MAMMA!!!!” och så var det kört. Efteråt var det lite dans och bus och frukost med de andra barnen och alla föräldrar.

Lussandet fortsatte sedan på söndagen med besök hos mormor och morfar, farmor och farfar. Sedan blev Hildur sjuk… (och är det fortfarande)

2 Responses to “Lucia”


  • Det är något visst med småttingars luciatåg och jag ser fram emot nästa år då Melker säkert förstår lite mer av vad som händer runt omkring honom. Är Hildur fortfarande sjuk? Här blir inte Melker bättre heller. Nu är han hostig och snorig… Bara de är friska tills den 30:e :)

    Kram

  • Fina Hildur! Hoppas du mår bättr nu! Kram från oss

Comments are currently closed.